022 822 222

Noutăți recente

În atenţia persoanelor fizice!

Pentru a evita imposibilitatea prezentării on-line a declaraţiei pe venitul obţinut în 2015, având în vedere că se apropie termenul limită pentru depunerea acesteia, - recomandăm insistent să verificaţi valabilitatea semnăturii Dvs electronice, eliberate de Î.S. „Fiscservinform”.

În caz că semnătura electronică a depăşit termenul de 5 ani de la data semnării Contractului tip de prestare a serviciilor în domeniul semnăturii electronice de autentificare, aceasta nu mai poate fi aplicată în sistemele automatizate de raportare fiscală.

Serviciile electronice fiscale (inclusiv SIA „Declaraţia electronică”) pot fi utilizate şi în continuare, dacă dispuneţi de semnătură mobilă, buletin de identitate electronic sau semnătura digitală, iar accesul la aceste servicii se va realiza prin sistemul de autentificare MPass sau în baza contului deținut.

Pentru informaţii suplimentare şi suport Vă rugăm să contactaţi Centrul de Apel al Î.S. „Fiscservinform” la numărul de telefon (022) 822 222 sau ne puteţi scrie la adresa de e-mail: asistenta@fsi.fisc.md