022 822 222

Noutăți recente

Deservirea la Î.S. „Fiscservinform”. Opiniile beneficiarilor

Ne-am propus să aflăm nemijlocit de la beneficiari despre acele aspecte care le-au plăcut în procesul deservirii de către operatorii Î.S. „Fiscservinform” şi cele care au fost mai puţin agreabile. Răspunsurile le prezentăm în continuare.

În atenţia persoanelor fizice!

Pentru a evita imposibilitatea prezentării on-line a declaraţiei pe venitul obţinut în 2015, recomandăm insistent să verificaţi valabilitatea semnăturii Dvs electronice, eliberate de Î.S. „Fiscservinform”.

Scumpe Doamne şi Domniţe!

Ambiţioase, perseverente, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace - sunt acele calităţi care vă definesc pe fiecare şi fac ca intervenţia Dvs în orice activitate să fie mai intuitivă şi mai benefică.

La mulţi ani de mărţişor!

Se pare că odată cu sosirea primăverii începe viaţa. O ia de la capăt - cu vise noi, planuri şi mai mari, cu mai mult curaj şi speranţa unui viitor senin.

Servicii poligrafice la cel mai înalt nivel!

Posibilităţi largi, calitate superioară, operativitate şi preţuri accesibile sunt doar cîteva din avantajele pentru a alege serviciile poligrafice oferite de Î.S. „Fiscservinform”. Echipa de profesionişti şi utilajele performante de care dispune întreprinderea vor satisface cele mai exigente cerinţe.